Myosotis Zorg

Begeleiding, ondersteuning en dagbesteding

Dagbesteding

Een zinvolle dagbesteding is voor iedereen belangrijk. Myosotis Zorg bied verschillende activiteiten. Samen met jou willen we ontdekken wat je leuk vind en waar je goed in bent. Dagbesteding is voor de een een dagelijks invulling van de dag voor de ander kan het een opstapje zijn naar terugkeer naar school of doorstroom naar betaald werk.

Aan de Graaf Ottolaan 21 in Harderwijk hebben we een mooie dagbestedingslocatie, met een ruime verwarmde werplaats, een verwarmde creatieve ruimte en een grote kantine die ook gebruikt wordt als werkplek voor “schone” werkzaamheden. In dezelfde ruimte vind je ook een showroom/winkeltje. Buiten is er ook redelijk wat ruimte om buiten te werken en we hebben een tuin die ook onderhouden moet worden. We kunnen hier van alles doen. Houtbewerking, figuurzagen, montage en demontage werk, tuinwerk, inpakwerk en stickerwerk er worden fietsen opgeknapt, we knappen meubels op, er worden flyers bezorgd en bier bezorgd. We proberen iets te vinden wat bij iemand past en dat betekend dat er bijvoorbeeld ook ruimte is voor handwerken, maar wil je leren werken in de groenvoorziening dan kan dat ook. We hebben een uitgebreid netwerk en kunnen je ook helpen met mogelijke vervolg stappen.

We maken tuinmeubelen van steigerhout. Hier zie je een hoekbank met een vuurtafel op maat gemaakt voor de klant.

Speelkeuken voor de kleine keukenprinsen en prinsessen.

Deze keuken is gemaakt van steigerhout en gebeitst met een whitewash

Minihooiberg als kippenhok

We maken van Douglas hout ook dieren verblijven. Er is veel mogelijk qua grootte. Indien gewenst bezorgen en plaatsen we het ook.